Deze website gebruikt cookies.

Lid worden Naar Inhoud

Lid worden

De wereld ontdekken? Te voet of met de fiets? Dichtbij of ver weg? Alleen of in groep?
Waar je voorkeur ook ligt, Grote Routepaden vzw geeft je graag tips en inspiratie voor je toekomstige wandel- en fietstochten.

Als lid heb je recht op alle onderstaande voordelen én steun je de inspanningen van de meer dan 240 vrijwilligers die het kloppend hart van onze organisatie zijn. Van routes bewegwijzeren, tot tochten uitstippelen, gidsen maken en inspirerende artikels schrijven. Er wordt moeite noch creativiteit gespaard om jou outdoor-vlam aan te wakkeren.

Voor amper €35 ben je een jaar lang lid. Inwoners van Nederland betalen €40.

Lid worden is zeer simpel. Klik op de onderstaande knop en volg de instructies. Betaal je liever niet online, dan kan je ook betalen via overschrijving. Tijdens het bestelproces, kies je bij stap 3. Betaalwijze voor de optie 'Overschrijving'. Je krijgt na bevestiging van je aankoop een mail met verdere instructies toegestuurd.
Je lidmaatschap wordt geactiveerd na ontvangst van je betaling en is 12 maanden geldig.

We bieden ook de mogelijkheid om via domiciliëring te betalen. Dan krijg je zelfs €2 korting en betaal je slechts €33! Druk hiervoor dit formulier af, vul het in en stuur het per post gehandtekend terug naar Grote Routepaden vzw, Beatrijslaan 72 | 2050 Antwerpen.

Nog meer korting? Heel wat mutualiteiten geven een tegemoetkoming op het lidgeld. De bedragen en voorwaarden verschillen van mutualiteit tot mutualiteit. Het terug te vorderen bedrag kan oplopen tot wel €29. Klik hier voor meer informatie.

Direct lid worden >

Of lees meer over onze ledenvoordelen:

Nieuw item

Korting in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment topogidsen, fiets - en wandelkaarten, steeds aan de scherpste prijs. Leden van Grote Routepaden krijgen op alles* 10 % korting toegekend.

* met uitzondering van het lidmaatschap en cadeaubonnen

Webshop

Nieuw item

6 x Op Weg magazine

Als lid van Grote Routepaden ontvang je ook ons magazine Op Weg. Dit verschijnt zesmaal per jaar en is hét magazine voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking. Je krijgt een overvloed aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld.

Op Weg

Nieuw item

Toegang tot de artikeldatabank

Op zoek naar informatie over een bepaalde streek? Stap je binnenkort een GR-pad of fiets je een lange-afstandsroute waar je meer over wil weten? In onze online artikeldatabank kun je alle artikels opzoeken die in Op Weg verschenen, van 2010 tot en met nu!
Filter op land, bestemming, tijdsduur, ... of gebruik de zoekfunctie. Je krijgt een overzicht van de relevante artikels.

Bij sommige artikels vind je extraatjes zoals de gpx-track van de route, extra fotomateriaal, een interactieve kaart of een uitgebreide steekkaart met de uitgewerkte dagetappes, de logies, info over hoe je de reisbestemming het best kunt bereiken, enzoverder.

Artikeldatabank

Nieuw item

Op Weg digitaal lezen

Het digitaal magazine is een interactieve variant van de papieren versie van Op Weg en leesbaar op elk toestel. Tablet, smartphone, computer, ... het beeld past zich automatisch aan naar elk formaat.

Klik je op de icoontjes onderaan de reportages dan beland je meteen bij een kaartje, de track, een uitgebreide steekkaart of extra foto's. Bovendien zijn zowat alle url's in de steekkaarten en in de nieuwsbrubrieken meteen aanklikbaar.

Digitaal magazine

Nieuw item

Deelname aan georganiseerde wandeltochten

Wil je kennismaken met de GR-paden? Leden kunnen mee op stap met de tochten die maandelijks per provincie georganiseerd worden.

Je hoeft de tocht zelf niet voor te bereiden en je kan in fijn gezelschap genieten van een prachtig stukje GR-pad.

Het aanbod en de praktische info varieert per provincie.

Aanbod GR-activiteiten

Nieuw item

Kortingsbon Vlaamse jeugdherbergen

Met een korting van 5€ voor één overnachting met ontbijt in 13 jeugdherbergen in Vlaanderen plus de jeugdherberg in St-Vith, haal je nog meer uit je lidmaatschap

Meer info

Overtuigd?

Word nu lid >