Deze website gebruikt cookies.

Magazine

Abonneren

Voor € 35 kun je lid worden bij Grote Routepaden, daarin zit ook een abonnement op het magazine Op Weg. Kies je voor domiciliëring, dan krijg je € 2 korting en betaal je € 33. De aansluiting gaat in op de datum van betaling en loopt 12 maanden. Het magazine verschijnt in februari, april, juni, augustus, oktober en december. Als lid kan je ook elk nummer digitaal lezen en heb je toegang tot de artikeldatabank, een schat aan informatie om je tochten voor te bereiden.

Nieuw item

Als lid van Grote Routepaden steun je de werking van de vzw. Meer dan 240 vrijwilligers onderhouden de routes, schrijven mee aan gidsen en organiseren tochten. Je lidmaatschap helpt dit werk verder zetten.

Ook krijg je 10% korting in onze webshop, op de wandel- en fietsgidsen en -kaarten. En je kan een kortingsbon aanvragen voor een overnachting in 13 Vlaamse Jeugdherbergen en de jeugdherberg van St.Vith.

Blijf vooral doorgaan met jullie organisatie. Grote Routepaden is voor mij een belangrijke 'partner' in het onthaasten van de soms drukke dagelijkse realiteit. Bedankt hiervoor!

David VD

Nieuw item